Title

Click here to edit subtitle

Добредојдовте на вебсајтот Златни Рани
Мислам дека ја знаете новата турска серија наречена “Златни рани„...

Серијата е и хумористична и трагедична...

Во првите епизоди знаете што се случи умре жената на Дурсун...

Потоа тие се зогатија а Тарик се зеде со жената наречана Јилдиз..

Ова се предходните случувања а за сега колку што сме известени ќе има нов лик наречен Азис...